Opname op locatie

Opnames op locatie kunnen zo uitgebreid zijn als u zelf wilt. Afhankelijk van uw wensen en het budget kan het gaan variëren van een eenvoudige live registratie tot een uitgebreide opname met editing, mixen en mastering achteraf in de studio.

Op de gewenste locatie bouwt WestraMedia de opnameset op, waarna begonnen worden met het maken van de opnames. Musicus Jack Westra leest meestal mee met de partituren om meteen aantekeningen te maken voor eventuele “Knip en plak” correcties die achteraf te maken zijn.

Tijdens de locatie opnames wordt altijd een backup gemaakt. Deze krijgt u na de opnamedag(en) mee zodat u de juiste takes thuis kunt beluisteren voordat er aan het eventuele mixen en editen van de opname wordt begonnen.

De opnames kunnen achteraf worden nabewerkt. Naast de montage van de verschillenden takes, kunnen zaken als balans, kleuring, akoestiek e.d. nog worden aangepast. . Voordat de cd gedupliceerd wordt krijgt u altijd een master ter goedkeuring aangeboden. Pas als u tevreden bent met de master cd kan worden overgegaan op het dupliceren van de opnames.

Zoeken